ISO 16657:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
05 يونيو 2023
·
Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass
ملفات الوثيقة ISO 16657:2023
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO 16657:2023
This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.
The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.
In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 12224-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 1: Classification and performance requirements
ISO 33405:2024
مواصفة قياسية دولية
Reference materials — Approaches for characterization and assessment of homogeneity and stability
ISO 33406:2024
مواصفة قياسية دولية
Approaches for the production of reference materials with qualitative properties
ISO 12224-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 2: Determination of flux content